Pensa que estas apunt d’inscriure't a la Cursa més ben parida de Cerdanya!
  Fora bromes… darrera la Tresvoltada hi ha hores de treball de persones que ho fem per passar-ho bé i fer-vos-ho passar de pebrots!
  Necessitem el compromís vostre a no donar-vos de baixa per tal de poder organitzar-ho tot amb el màxim de qualitat.
  Moltes gràcies!

  Avís legal:
  Les seves dades formen part del tractament de prestació de serveis i gestió de tràmits del que el Club Esportiu Cerdanya Pirineus és responsable i seran objecte de tractament per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis determinats en l'àmbit de les seves funcions.Podeu exercir els drets d’accedir a les vostres dades, rectificar-les, cancel·lar-les, oposar-vos al seu tractament i sol·licitar-ne la seva limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de correu electrònic tresvoltada@gmail.com

  La informació que conté aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de tresvoltada és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la persona o persones a les quals va dirigida. Us recordem que les vostres dades s’han incorporat en el sistema de tractament de dades de la Tresvoltada i que sempre i quan es compleixin els requisits exigits per la normativa, accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Si llegiu aquest missatge i no sou el destinatari indicat ni l’empleat o l’agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o heu rebut aquesta comunicació per error, us informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d’aquesta comunicació, i us demanem que ens ho notifiqueu immediatament i que ens retorneu el missatge original a l’adreça abans esmentada. Gràcies.

  D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Reglament Europeu 679/16, les dades personals que en aquesta comunicació apareixen, així com els que la nostra empresa manté de vostè i de la seva empresa, són tractades amb la finalitat de mantenir el contacte i realitzar les gestions corresponents de la nostra relació. Pot exercir els seus drets de cancel·lació, rectificació, oposició, accés, limitació i portabilitat dirigint correu electrònic a tresvoltada@gmail.com i la seva voluntat amb el concepte BAIXA. A més, li informem que la utilització de la seva adreça de correu electrònic per part de la nostra empresa queda subjecta a les disposicions de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic. Si vostè rep comunicació comercial per la nostra part i desitja deixar de rebre-la, preguem ens ho comuniqui per via electrònica a través de l'adreça:tresvoltada@gmail.com. CONFIDENCIALITAT La informació continguda en aquest missatge i / o arxiu (s) adjunt (s) és confidencial / privilegiada i està destinada a ser llegida només per la (es) persona (es) a la (s) que va dirigida. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l'empleat o l'agent responsable d'entregar el missatge a el destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça esmentada. Gràcies. AVÍS LEGAL: (LSSI - CE) La utilització de l'adreça de correu electrònic per part de la nostra entitat queda subjecta a les disposicions de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic. Si vostè rep comunicació comercial per la nostra part és perquè comptem amb el seu consentiment exprés com a client/a proveïdor/a i/o usuari/a registrat/sa, o per constar les seves dades en fonts accessibles al públic. Si vostè rep comunicació comercial per la nostra part i desitja deixar de rebre-la, preguem ens ho comuniqui per via electrònica a través de l'adreça tresvoltada@gmail.com.